Urządzenia i Akcesoria
Steamed Pears with Chocolate Cardamom Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
water400 g
-
ripe pears (3-4), peeled, halved, cored300 - 400 g
-
dark chocolate (50% cocoa solids) cut in pieces (2-3 cm)100 g
-
double cream100 g
-
honey1 tsp
-
ground cardamom1 ½ tsp
-
50 g pistachio nuts, unsalted, shelled, and toastedflaked almonds toasted50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
1480 kJ /
354 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
5.3 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rhubarb Fool
1 godz. 10 min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing
10 min
Grated Carrot Salad (TM5)
10 min
Pea and Lardo Soup
1 godz. 5 min
Blueberry Yoghurt
13 godz.
Creamy Courgette Soup
25 min
Roasted Sweet Potato Tart
2 godz. 10 min
Basil Pesto
10 min
Mixed Fruit Compôte with Goat's Cheese and Granola on Toast
50 min
Pears in Spiced Red Wine
3 godz. 20 min
Stewed Rhubarb with Apple and Strawberries
20 min
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
35 min