Urządzenia i Akcesoria
Steamed Pears with Chocolate Cardamom Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
water400 g
-
ripe pears (3-4), peeled, halved, cored300 - 400 g
-
dark chocolate (50% cocoa solids) cut in pieces (2-3 cm)100 g
-
double cream100 g
-
honey1 tsp
-
ground cardamom1 ½ tsp
-
50 g pistachio nuts, unsalted, shelled, and toastedflaked almonds toasted50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
1480 kJ /
354 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
5.3 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot and Roasted Red Pepper Purée
25 min
Stewed Rhubarb with Orange
10 min
Ginger and Pear Pie (TM5)
Brak ocen
Yoghurt with Blueberry and Apple Compote
13 godz. 40 min
Spinach Soup and Pea Risotto with Prawns
30 min
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
1 godz.
Asparagus with Romesco Sauce
30 min
Stuffed Christmas Chicken (Mexico)
2 godz. 10 min
Mixed Fruit Compôte with Goat's Cheese and Granola on Toast
50 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 godz.
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1 godz. 45 min
Berry Christmas Pavlova Wreath
3 godz. 30 min