Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary

Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary

4.8 13 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 14 godz. 50 min
8 portions

Składniki

  • lamb shoulder, boneless butterflied
    1500 - 2000 g
  • fine sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • fresh rosemary leaves only
    7 sprigs
  • balsamic vinegar
    80 g
  • red wine
    250 g
  • olive oil
    60 g
  • red onions quartered
    70 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 540 kcal / 2259 kJ
Białko 34 g
Tłuszcz 41 g
Węglowodany 3 g
Błonnik 0.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...