Urządzenia i Akcesoria
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 14 godz. 50 min
8 portions
Składniki
-
lamb shoulder, boneless butterflied1500 - 2000 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh rosemary leaves only7 sprigs
-
balsamic vinegar80 g
-
red wine250 g
-
olive oil60 g
-
red onions quartered70 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
34 g
Kalorie
2259 kJ /
540 kcal
Tłuszcz
41 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 godz. 20 min
Tamarind and Chilli Barbecued Lamb Chops
55 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 godz. 5 min
Peppercorn Sauce
30 min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Meatballs, Tomato Sauce and Parmesan Polenta
1 godz. 10 min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1 godz. 30 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 godz.