
Urządzenia i Akcesoria
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 14 godz. 50 min
8 portions
Składniki
-
lamb shoulder, boneless butterflied1500 - 2000 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh rosemary leaves only7 sprigs
-
balsamic vinegar80 g
-
red wine250 g
-
olive oil60 g
-
red onions quartered70 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
540 kcal /
2259 kJ
Białko
34 g
Tłuszcz
41 g
Węglowodany
3 g
Błonnik
0.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Lighter Burgers with Sweet Potato Wedges
1 godz. 40 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
1 godz. 5 min
Chilli con Carne
40 min
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4 godz.
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2 godz. 40 min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 godz.
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 godz. 30 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Lasagne Bolognese
2 godz. 30 min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13 godz. 15 min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 min
Coronation Chicken Sandwich Filling
45 min