Urządzenia i Akcesoria
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 14 godz. 50 min
8 portions
Składniki
-
lamb shoulder, boneless butterflied1500 - 2000 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh rosemary leaves only7 sprigs
-
balsamic vinegar80 g
-
red wine250 g
-
olive oil60 g
-
red onions quartered70 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
34 g
Kalorie
2259 kJ /
540 kcal
Tłuszcz
41 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Whole Steamed Chicken with Spicy Cajun Rub
1 godz. 25 min
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
Red Onion Gravy
25 min
Simple Turkey Gravy
25 min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 godz. 20 min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30 min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 min
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4 godz.
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 godz.
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 godz. 45 min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 godz.