Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
TM6 TM5

Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary

4.8 (12 ocen)

Składniki

  • 1500 - 2000 g lamb shoulder, boneless, butterflied
  • fine sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • 7 sprigs fresh rosemary, leaves only
  • 80 g balsamic vinegar
  • 250 g red wine
  • 60 g olive oil
  • 70 g red onions, quartered

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2259 kJ / 540 kcal
Białko
34 g
Węglowodany
3 g
Tłuszcz
41 g
Błonnik
0.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy