Chocolate, Rum and Espresso Pudding with Chocolate Caramel Sauce
TM5 TM6

Chocolate, Rum and Espresso Pudding with Chocolate Caramel Sauce

3.7 (10 ocen)

Składniki

Puddings

  • 230 g strong brewed coffee
  • 185 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
  • 300 g caster sugar
  • 150 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
  • 75 g rum
  • 75 g eggs (approx. 1.5 medium eggs), whisked
  • 185 g plain flour, plus extra for flouring
  • 1 tsp bicarbonate of soda
  • 1 pinch fine sea salt

Chocolate Caramel Sauce

  • 470 g whipping cream
  • 1 ¼ Tbsp liquid glucose
  • 150 g milk chocolate, small pieces or callets
  • 240 g granulated sugar
  • 75 g unsalted butter, cold, diced
  • ice cream, for serving (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portions
Kalorie
4437 kJ / 1064 kcal
Białko
7.6 g
Węglowodany
105 g
Tłuszcz
66 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy