Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g de jitomate
- 1 diente de ajo
- 1400 g de agua
- 1 ½ cditas de sal
- 150 g de lentejas, limpias
- 1 pizca de semillas de comino
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 394.8 kJ / 94 kcal
- Białko
- 6.2 g
- Węglowodany
- 17.5 g
- Tłuszcz
- 0.7 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Arroz Blanco
35min
Verduras al vapor
45 min
Lentejas con chorizo
1h 30min
Sopa de lentejas
1h 30min
Espagueti a la boloñesa
50min
Frijoles negros
14 Std.
Albóndigas en salsa de tomate en cocción lenta TM6
3 Std. 40 Min
Frijoles de la olla
2h
Arroz blanco con verduras
40 min
Lentejas y arroz con cebolla frita (Mujadarrah)
1h 5min
Frijoles negros
25min
Croquetas de atún
40 min