Ensalada de garbanzos con bonito y vinagreta de pimiento rojo

Ensalada de garbanzos con bonito y vinagreta de pimiento rojo

4.7 267 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 raciones

Składniki

  • 2 huevos duros
  • 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) (lavados y escurridos)
  • 100 g de pimiento rojo en trozos
  • 50 g de cebolleta
  • 2 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 25 g de vinagre de vino blanco
  • 1 cucharadita de sal
  • 4 - 6 hojas de lechuga romana
  • 200 - 250 g de atún al natural
  • 100 g de aceitunas verdes sin hueso
    100 g de aceitunas negras

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 410 kcal / 1717 kJ
Białko 27.7 g
Tłuszcz 23.7 g
Węglowodany 21.3 g
Błonnik 12.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...