
Urządzenia i Akcesoria
Orzechy włoskie w karmelu
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
30 sztuk
Składniki
-
orzechów włoskich, łuskanych, połówek200 g
-
brązowego cukru250 g
-
wody70 g
-
masła zimnego, w jednym kawałku (patrz wskazówka)30 g
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego (patrz wskazówka)1 łyżeczka
-
wody do Mycia Wstępnego1000 g
-
octu do Mycia Wstępnego50 g
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
85 kcal /
355 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
9 g
Błonnik
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WIĘCEJ SMAKU
10 Przepisów
Polska
Polska