Urządzenia i Akcesoria
Boozy iced coffee
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 portions
Składniki
-
ice cubes to serve (approx. 200 g)
-
vodka30 g
-
brandy30 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
brewed coffee or instant coffee, cooled30 g
-
raw cacao powder plus extra for sprinkling (optional)10 g
-
monkfruit sweetener or sweetener of choice (see Tips)3 - 4 tsp
-
pouring (whipping) cream200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
23.4 mg
Białko
3.5 g
Kalorie
1817.4 kJ /
432.7 kcal
Tłuszcz
37 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
23.9 g
Węglowodany
5.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicago-Style Hot Dogs
35 min
George Calombaris' Licorice Ice Cream with Blackberries
24 godz. 25 min
Sangria ginger punch
1 godz. 5 min
Coconut sage spritz (gut health)
10 min
Almond chocolate mousse
35 min
Miso soup and sake seafood with rice
1 godz. 5 min
Guacamole with mango
10 min
Chocolate volcanos
55 min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 godz.
Lemon cupcakes with citrus syrup
40 min
Strawberry caipiroska
10 min
Mojito-style cocktail
10 min