Steamed turbot and mixed vegetable parcels
TM6 TM5 TM31

Steamed turbot and mixed vegetable parcels

3.8 (4 oceny)

Składniki

  • 80 g extra virgin olive oil
  • ¾ tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 1 - 2 lemons, preferably organic, zest and juice
  • 4 turbot fillets (120-200 g each)
    lub 4 white fish fillets (any type of white fish, 120-200 g each)
  • 200 g mixed vegetables (e.g. carrots, courgettes, celery stalks, turnips), cut in pieces as needed
  • 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 500 g water
  • 400 g potatoes, peeled, cut in slices (3 mm)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1693 kJ / 404 kcal
Białko
30 g
Węglowodany
19 g
Tłuszcz
23 g
Błonnik
2.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy