Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g meat pieces, sinew free, cut in pieces
- 300 g mixed vegetables (e.g onion, carrots, celery stalk or celeriac), cut in pieces
- 1 garlic clove
- 4 sprigs mixed fresh herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only
- 150 g coarse salt
-
30
g red wine
lub 30 g water - 1 dried bay leaf
- 1 whole clove
- Wartości odżywcze
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 2754 kJ / 658 kcal
- Białko
- 59 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 38 g
- Błonnik
- 7.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chilli con carne
40min
Three-course meal for two: Vegetable soup, Chicken casserole with rice, Steamed apple
1h 20min
Mayonnaise
5min
Pasta salad with trout and vegetables
45min
Chicken stock paste
45min
Vanilla sugar
72h
Boiled eggs
20min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Chopped vegetable salad
10min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Frozen fruit sorbet
5min
Potato cakes
45min