Urządzenia i Akcesoria
Meat stock paste
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
1 Complete recipe
Składniki
-
meat pieces, sinew free , cut in pieces300 g
-
mixed vegetables (e.g onion, carrots, celery stalk or celeriac), cut in pieces300 g
-
garlic clove1
-
mixed fresh herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only4 sprigs
-
coarse salt150 g
-
30 g waterred wine30 g
-
dried bay leaf1
-
whole clove1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Complete recipe
Kalorie
2754 kJ /
658 kcal
Białko
59 g
Węglowodany
14 g
Tłuszcz
38 g
Błonnik
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
The Basic Cookbook
174 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Mayonnaise
5 min
Strawberry jam
1 godz. 5 min
Chilli con carne
40 min
Pumpkin soup
35 min
Pasta salad with trout and vegetables
45 min
Chicken stock paste
45 min
Boiled eggs
20 min
Chopped vegetable salad
10 min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Berry mousse
4 godz. 50 min
Cheesecake (baked)
7 godz. 20 min
Beef goulash with bread dumplings
1 godz. 30 min