Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g meat pieces, sinew free, cut in pieces
- 300 g mixed vegetables (e.g onion, carrots, celery stalk or celeriac), cut in pieces
- 1 garlic clove
- 4 sprigs mixed fresh herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only
- 150 g coarse salt
-
30
g red wine
lub 30 g water - 1 dried bay leaf
- 1 whole clove
- Wartości odżywcze
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 2754 kJ / 658 kcal
- Białko
- 59 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 38 g
- Błonnik
- 7.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Beef goulash with bread dumplings
1 Std. 30 Min
Tomato rice
30min
Leek and potato soup
45 Min
Frozen fruit sorbet
5min
Fruit ice cream
5min
Chicken stock paste
45 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Pitta bread
2h
Icing sugar
5min
Fruit sauce (coulis)
10min
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce, Milk Bread Loaves, Frozen Fruit Sorbet
1 Std. 30 Min