Urządzenia i Akcesoria
Meat stock paste
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
1 Complete recipe
Składniki
-
meat pieces, sinew free , cut in pieces300 g
-
mixed vegetables (e.g onion, carrots, celery stalk or celeriac), cut in pieces300 g
-
garlic clove1
-
mixed fresh herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only4 sprigs
-
coarse salt150 g
-
30 g waterred wine30 g
-
dried bay leaf1
-
whole clove1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Complete recipe
Kalorie
2754 kJ /
658 kcal
Białko
59 g
Węglowodany
14 g
Tłuszcz
38 g
Błonnik
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
The Basic Cookbook
174 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Leek and potato soup
45 min
Three-course meal for two: Vegetable soup, Chicken casserole with rice, Steamed apple
1 godz. 20 min
Chilli con carne
40 min
Pizza dough
1 godz.
Pasta salad with trout and vegetables
45 min
Rustic bread
2 godz.
Vanilla sauce (crème anglaise)
15 min
Plain yoghurt
14 godz.
Chicken stock paste
45 min
Boiled eggs
20 min
Hollandaise sauce
15 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min