Urządzenia i Akcesoria
Walnut Bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
12 portions
Składniki
-
strong white bread flour plus extra for dusting150 g
-
strong wholemeal bread flour150 g
-
fine sea salt1 tsp
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 ½ tsp
-
honey (optional)15 g
-
walnut oil plus extra for greasing20 g
-
water200 g
-
walnut halves120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.7 g
Kalorie
698 kJ /
167 kcal
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Irish Stout and Walnut Bread
2 godz. 50 min
Spelt Bread
1 godz. 45 min
Five-seed bread
1 godz. 50 min
Rye and Walnut Bread
1 godz. 25 min
Sonja's Bread
3 godz. 10 min
Pecan and Cranberry Rye Bread
3 godz.
Multiseed Bread
2 godz.
Steamed Wholemeal Bread
2 godz.
Five-seed bread
1 godz. 50 min
Crusty Spelt Bread
2 godz. 20 min
Seedy Wholemeal Bread
1 godz. 35 min
Classic Wholemeal
2 godz. 40 min