Urządzenia i Akcesoria
Walnut Bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
12 portions
Składniki
-
strong white bread flour plus extra for dusting150 g
-
strong wholemeal bread flour150 g
-
fine sea salt1 tsp
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 ½ tsp
-
honey (optional)15 g
-
walnut oil plus extra for greasing20 g
-
water200 g
-
walnut halves120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.7 g
Kalorie
698 kJ /
167 kcal
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Scandinavian Rye Bread
27 Std.
Spelt Bread
1 Std. 45 Min
Irish Stout and Walnut Bread
2 Std. 50 Min
Sonja's Bread
3 Std. 10 Min
Five-seed bread
1 Std. 50 Min
Rye Bread Rolls
4 Std.
Crusty Spelt Bread
2 Std. 20 Min
Sourdough-style Loaf
122 Std. 45 Min
Seedy Wholemeal Bread
1 Std. 35 Min
Rye and Walnut Bread
1 Std. 25 Min
Olive Bread Rolls
2 Std.
Classic Wholemeal
2 Std. 40 Min