Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di panna da cucina
- 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 3 foglie di basilico fresco, lavate
- 400 g di zucchine a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di gambi di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di salmone affumicato a fette
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 220 g di pasta all'uovo fresca tipo lasagne (circa 10 fogli 10x20 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1334 kJ / 319 kcal
- Białko
- 16.3 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 18.4 g
- Błonnik
- 2.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rotolo di patate con salmone affumicato
1h 10 min
Lasagne classiche
2j
Cannelloni di quinoa al ragù di tacchino (senza glutine)
1 Std. 45 Min
Medaglioni di vitello ai funghi
45 Min
Lasagne con patate, porcini e taleggio
1j
Torta salata di merluzzo e spinaci
2j 30 menit
Quiche ai ravanelli
1j 30 menit
Lasagne valtellinesi
2j
Cappellacci al gorgonzola e verza
1j 20 menit
Lasagne pesce e verdure
1h 50min
Finocchi ripieni
1j
Lasagne al prosciutto cotto (senza glutine)
1 Std. 45 Min