Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di patate rosse, pelate e a dadini (2 cm)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 600 g di acqua
-
500
g di polpo fresco
lub 500 g di polpo surgelato - 250 g di olio di semi di girasole
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1954 kJ / 467 kcal
- Białko
- 9.9 g
- Węglowodany
- 10.1 g
- Tłuszcz
- 43 g
- Błonnik
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 Min
Seppie con i piselli
40 Min
Seppioline al vino bianco
25min
Insalata di polpo e zucchine
1 Std.
Insalata di polpo, patate e cannellini con olio al limone
3h
Polpo con patate alla salentina
1 godz. 10 min
Capesante gratinate
30 min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 Min
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50 min
Pesce spada agrumato
35 Min
Insalata fredda di polpo e patate
50 min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 min