
Urządzenia i Akcesoria
Latte z syropem dyniowo-korzennym
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porcje
Składniki
Syrop dyniowy
-
100 g dyni obranej, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
-
50 g mleka skondensowanego, słodzonego
-
1 łyżeczka korzennej przyprawy do piernika
-
70 g wody
Latte
-
250 g mleka 1,5% tłuszczu, schłodzonego
-
kawa, zaparzona espresso (100-150 g)
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
86.1 kcal /
360.1 kJ
Białko
3.3 g
Tłuszcz
3.2 g
Węglowodany
11.8 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Sód
44.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SEZON NA THERMOMIX®
70 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Syrop korzenno-herbaciany do kawy (Chai syrup)
45 Min
Kawa mielona piernikowa
10 Min
Dyniowe ślimaczki z polewą z serka kremowego
3 Std. 20 Min
Dyniowe cappuccino
20 Min
Syrop piernikowy
1 Std. 10 Min
Gorąca czekolada z cynamonem
15 Min
Chai Latte
30 Min
Latte piernikowe
50 Min
Grzaniec z cydru
25 Min
Kawa o smaku orzechów laskowych
10 Min
Lodowy shake z herbatą matcha
5 Min
Migdałowe matcha latte
10 Min