Urządzenia i Akcesoria
Latte z syropem dyniowo-korzennym
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porcje
Składniki
Syrop dyniowy
-
100 g dyni obranej, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
-
50 g mleka skondensowanego, słodzonego
-
1 łyżeczka korzenna przyprawa do piernika
-
70 g wody
Latte
-
250 g mleka 1,5% tłuszczu, schłodzonego
-
kawa, zaparzona espresso (100-150 g)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
44.1 mg
Białko
3.3 g
Kalorie
360.1 kJ /
86.1 kcal
Tłuszcz
3.2 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
11.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SEZON NA THERMOMIX®
70 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Orzeszkarmel (mrożona orzechowa kawa zbożowa)
5 min
Dyniowe cappuccino
20 min
Gorąca czekolada z cynamonem
15 min
Gorąca czekolada z orzechami laskowymi
15 min
Likier piernikowy
10 min
Gorąca czekolada z kardamonem
15 min
Syrop korzenno-herbaciany do kawy (Chai syrup)
45 min
Gorąca czekolada z imbirem
30 min
Latte piernikowe
50 min
Dyniowe ślimaczki z polewą z serka kremowego
3 godz. 20 min
Syrop piernikowy
1 godz. 10 min
Bezalkoholowy grzaniec pomarańczowo-jabłkowy
30 min