Latte z syropem dyniowo-korzennym
TM5 TM6

Latte z syropem dyniowo-korzennym

Składniki

Syrop dyniowy

  • 100 g dyni, obranej, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
  • 50 g mleka skondensowanego, słodzonego
  • 1 łyżeczka przyprawy korzennej do pierników, plus dodatkowa ilość do dekoracji
  • 70 g wody

Latte

  • 250 g mleka, 1,5% tłuszczu, schłodzonego
  • 100 - 150 g espresso

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
334 kJ / 80 kcal
Białko
3.4 g
Węglowodany
12.4 g
Tłuszcz
2.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 3000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

Pokaż wszystkie