
Urządzenia i Akcesoria
Włoskie grissini
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
30 sztuk
Składniki
-
wody letniej280 g
-
drożdży świeżych pokruszonych15 g
-
włoskiej mąki pszennej do pizzy, typu 00 plus dodatkowa ilość do oprószenia500 g
-
oliwy z oliwek plus dodatkowa ilość do natłuszczenia60 g
-
słodu jęczmiennego1 łyżka
-
soli plus dodatkowa ilość do oprószenia1 łyżeczka
-
semoliny z pszenicy durum (opcjonalnie) (ok. 30 g)2 łyżki
-
ziaren sezamu (opcjonalnie)1 - 2 łyżki
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
85.4 kcal /
357.4 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
2.6 g
Węglowodany
14.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Sód
78.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DOMOWA PIEKARNIA V
10 Przepisów
Polska
Polska