Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 diente de ajo, pelado
- 100 g nuez de castilla, pelada
- 1 cda de mezcla de hierbas de olor secas, (p. ej. orégano, albahaca, romero, etc.)
- 20 g aceite de oliva extra virgen
- 100 g de leche de almendra, o al gusto
- 1 pizca sal fina, o al gusto
- 150 g mezcla de verduras, crudos, p. ej. zanahoria, apio, pimienta, pepino...), cortado en trozos del tamaño de un bocado
- Wartości odżywcze
- na 4 porción
- Kalorie
- 4534 kJ / 2083 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 84 g
- Tłuszcz nasycony
- 10 g
- Błonnik
- 27 g
- Sód
- 697 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Leche de nueces y coco
10 min
Crema de betabel
40min
Ensalada de durazno a la plancha con aderezo de miel y mostaza
15min
Latte de cúrcuma
15min
Nieve de Piña
10 min
Postre de jícama
1h 15 min
Entomatadas de jamaica
50min
Búhos de queso
15min
Aderezo de albahaca y fresas
5 min
Aguachile de jícama
15min
Helado vegano de chocolate sin azúcar
13h
Chocolate caliente con aroma de cardamomo
20 min