Urządzenia i Akcesoria
Chicken Stew in Tomato and Onion Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 portions
Składniki
-
400 - 500 g red onion, cut in wedges or in slices (1 cm)brown onion cut in wedges or in slices (1 cm)400 - 500 g
-
olive oil20 g
-
uncooked, whole chicken (approx. 1400 g)1
-
ground black pepper3 pinches
-
sweet smoked paprika1 Tbsp
-
800 g tinned chopped tomatoesplum tomatoes quartered1000 g
-
water200 g
-
garlic clove1
-
dried bay leaves2
-
2 heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
300 - 400 g frozen green beansgreen beans trimmed (see var.)300 - 400 g
-
olive oil1 Tbsp
-
orzo160 g
-
fresh coriander leaves for garnishing
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
280.3 mg
Białko
49.3 g
Kalorie
3005.8 kJ /
718.4 kcal
Tłuszcz
40.9 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
10.7 g
Węglowodany
38.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3 godz. 10 min
Tomato and Bacon Spaghetti
35 min
Meatballs in Tomato Sauce
1 godz. 10 min
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Spiralized Spicy Pickled Carrots
30 min
Garlic and Chilli Mayonnaise
5 min
Mince and Tatties
1 godz. 10 min
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4 godz. 20 min
Caprese Omelette
30 min
Lasagne Bolognese with Fresh Spinach Pasta
3 godz.
Spaghetti alla Puttanesca
35 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 min