Chicken Stew in Tomato and Onion Sauce

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 portions

Składniki

  • brown onion cut in wedges or in slices (1 cm)
    400 - 500 g
    400 - 500 g red onion, cut in wedges or in slices (1 cm)
  • olive oil
    20 g
  • uncooked, whole chicken (approx. 1400 g)
    1
  • ground black pepper
    3 pinches
  • sweet smoked paprika
    1 Tbsp
  • plum tomatoes quartered
    1000 g
    800 g tinned chopped tomatoes
  • water
    200 g
  • garlic clove
    1
  • dried bay leaves
    2
  • chicken stock cubes (for 0.5 l each) crumbled
    2
    2 heaped tsp chicken stock paste, homemade
  • green beans trimmed (see var.)
    300 - 400 g
    300 - 400 g frozen green beans
  • olive oil
    1 Tbsp
  • orzo
    160 g
  • fresh coriander leaves for garnishing

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 718.4 kcal / 3005.8 kJ
Białko 49.3 g
Tłuszcz 40.9 g
Węglowodany 38.6 g
Błonnik 6.2 g
Tłuszcz nasycony 10.7 g
Sód 280.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...