Urządzenia i Akcesoria
Chicken Stew in Tomato and Onion Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 portions
Składniki
-
brown onion cut in wedges or in slices (1 cm)400 - 500 g
-
olive oil20 g
-
uncooked, whole chicken (approx. 1400 g)1
-
ground black pepper3 pinches
-
sweet smoked paprika1 Tbsp
-
plum tomatoes quartered1000 g
-
water200 g
-
garlic clove1
-
dried bay leaves2
-
chicken stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
green beans trimmed (see var.)300 - 400 g
-
olive oil1 Tbsp
-
orzo160 g
-
fresh coriander leaves for garnishing
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
718.4 kcal /
3005.8 kJ
Białko
49.3 g
Tłuszcz
40.9 g
Węglowodany
38.6 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
10.7 g
Sód
280.3 mg