Urządzenia i Akcesoria
Chicken Stew in Tomato and Onion Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 portions
Składniki
-
400 - 500 g red onion, cut in wedges or in slices (1 cm)brown onion cut in wedges or in slices (1 cm)400 - 500 g
-
olive oil20 g
-
uncooked, whole chicken (approx. 1400 g)1
-
ground black pepper3 pinches
-
sweet smoked paprika1 Tbsp
-
800 g tinned chopped tomatoesplum tomatoes quartered1000 g
-
water200 g
-
garlic clove1
-
dried bay leaves2
-
2 heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
300 - 400 g frozen green beansgreen beans trimmed (see var.)300 - 400 g
-
olive oil1 Tbsp
-
orzo160 g
-
fresh coriander leaves for garnishing
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
280.3 mg
Białko
49.3 g
Kalorie
3005.8 kJ /
718.4 kcal
Tłuszcz
40.9 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
10.7 g
Węglowodany
38.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cod and Spinach Soup
40 min
Mini Green Shakshukas
Brak ocen
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
30 min
Broccoli and Bacon Tarts
45 min
Beetroot Carpaccio with Burrata
1 godz. 25 min
Lasagne Bolognese with Fresh Spinach Pasta
3 godz.
Mediterranean Green Goddess Salad
40 min
Spätzle with Mushroom Cream
30 min
Roast Chicken with Vegetables
1 godz. 10 min
Egg and Onion
25 min
Pistachio Cream Pasta
30 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min