Urządzenia i Akcesoria
Chicken Stew in Tomato and Onion Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 portions
Składniki
-
400 - 500 g red onion, cut in wedges or in slices (1 cm)brown onion cut in wedges or in slices (1 cm)400 - 500 g
-
olive oil20 g
-
uncooked, whole chicken (approx. 1400 g)1
-
ground black pepper3 pinches
-
sweet smoked paprika1 Tbsp
-
800 g tinned chopped tomatoesplum tomatoes quartered1000 g
-
water200 g
-
garlic clove1
-
dried bay leaves2
-
2 heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
300 - 400 g frozen green beansgreen beans trimmed (see var.)300 - 400 g
-
olive oil1 Tbsp
-
orzo160 g
-
fresh coriander leaves for garnishing
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
280.3 mg
Białko
49.3 g
Kalorie
3005.8 kJ /
718.4 kcal
Tłuszcz
40.9 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
10.7 g
Węglowodany
38.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cod and Spinach Soup
40 min
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5 min
Baked Salmon with Spiralized Zucchinis
30 min
Menu: Broccoli and Gorgonzola Soup, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
1 godz. 45 min
Meat Skewers with Rice in Sauce
1 godz. 45 min
Steamed Cinnamon Rolls XXL
1 godz. 30 min
Braised Potatoes With Mince Meat
30 min
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30 min
Spiralized Butternut Squash with Italian Sausage, Gorgonzola and Walnuts
25 min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille
40 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Linguine with Bacon and Prawns
35 min