
Urządzenia i Akcesoria
Tomato and Mushroom Spaghetti
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
olive oil25 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt½ - 1 tsp
-
garlic powder1 pinch
-
dried oregano1 tsp
-
dried chilli flakes (opcjonalnie) (to taste)1 pinch
-
bacon lardons (opcjonalnie)100 g
-
tinned button mushrooms, sliced drained80 g
-
passata300 g
-
water550 g
-
dried spaghetti300 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
367.3 kcal /
1536.6 kJ
Białko
11.7 g
Tłuszcz
7.5 g
Węglowodany
63.7 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Sód
469.1 mg