Urządzenia i Akcesoria
Tomato and Mushroom Spaghetti
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
olive oil25 g
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt½ - 1 tsp
-
garlic powder1 pinch
-
dried oregano1 tsp
-
dried chilli flakes (opcjonalnie) (to taste)1 pinch
-
bacon lardons (opcjonalnie)100 g
-
tinned button mushrooms, sliced drained80 g
-
passata300 g
-
water550 g
-
dried spaghetti300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
469.1 mg
Białko
11.7 g
Kalorie
1536.6 kJ /
367.3 kcal
Tłuszcz
7.5 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
63.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 godz. 45 min
Tomato and Bacon Spaghetti
35 min
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Sweet Potato Cheesecake Bars
2 godz.
Apple Spaghetti with Strawberry Dressing
15 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min
One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Raspberry Coconut Smoothie Bowl
10 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min
Spaghetti Carbonara
40 min