Tomato and Mushroom Spaghetti

Tomato and Mushroom Spaghetti

5.0 2 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • olive oil
    25 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 tsp vegetable stock paste, homemade
  • fine sea salt
    ½ - 1 tsp
  • garlic powder
    1 pinch
  • dried oregano
    1 tsp
  • dried chilli flakes (opcjonalnie) (to taste)
    1 pinch
  • bacon lardons (opcjonalnie)
    100 g
  • tinned button mushrooms, sliced drained
    80 g
  • passata
    300 g
  • water
    550 g
  • dried spaghetti
    300 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 367.3 kcal / 1536.6 kJ
Białko 11.7 g
Tłuszcz 7.5 g
Węglowodany 63.7 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Sód 469.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji

Możesz także polubić...