Urządzenia i Akcesoria
Tomato and Mushroom Spaghetti
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
olive oil25 g
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt½ - 1 tsp
-
garlic powder1 pinch
-
dried oregano1 tsp
-
dried chilli flakes (opcjonalnie) (to taste)1 pinch
-
bacon lardons (opcjonalnie)100 g
-
tinned button mushrooms, sliced drained80 g
-
passata300 g
-
water550 g
-
dried spaghetti300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
469.1 mg
Białko
11.7 g
Kalorie
1536.6 kJ /
367.3 kcal
Tłuszcz
7.5 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
63.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lasagne Bolognese with Fresh Spinach Pasta
3 godz.
Rainbow Ice Lollies
10 godz.
Tomato and mushroom spaghetti
30 min
Batch-Cooking: Warm Vegetable Salad; Tomato and Mushroom Spaghetti; Chicken with Rice and Pepper Sauce
1 godz.
Garlic and Olive Conchiglie
25 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Chicken Nuggets and Chips
1 godz. 15 min
Demo Recipe 3 - Stir Fried French Beans
15 min
Tomato and Bacon Spaghetti
35 min
Condensed Milk Dalgona Coffee
10 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 min