Urządzenia i Akcesoria
Tomato and Mushroom Spaghetti
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
olive oil25 g
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt½ - 1 tsp
-
garlic powder1 pinch
-
dried oregano1 tsp
-
dried chilli flakes (opcjonalnie) (to taste)1 pinch
-
bacon lardons (opcjonalnie)100 g
-
tinned button mushrooms, sliced drained80 g
-
passata300 g
-
water550 g
-
dried spaghetti300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
469.1 mg
Białko
11.7 g
Kalorie
1536.6 kJ /
367.3 kcal
Tłuszcz
7.5 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
63.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Condensed Milk Dalgona Coffee
10 min
Smoked Salmon Lemon Pasta Second Bowl
35 min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40 min
Salmon and Mushroom Rice
1 godz.
Lemonade
5 min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream
45 min
Spiced Apple Pie
2 godz.
All in one bowl bolognese
40 min
Egg and Onion
25 min
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2 godz.
Roast Chicken with Vegetables
1 godz. 10 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min