
Urządzenia i Akcesoria
Rettich mit Boz’ner Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
8 Portionen
Składniki
-
Wasser640 g
-
Eier (Kl. M), angestochen, kühlschrankkalt6
-
Weißweinessig mild60 g
-
Piment d'Espelette½ TL
-
Salz1 gestr. TL
-
Olivenöl60 g
-
Schnittlauch in feinen Röllchen4 EL
-
Rettich, weiß, lang geschält800 g
-
Kresse-Beet abgeschnitten1
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
149 kcal /
626 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ESSEN & TRINKEN 5/2018
48 Przepisów
Niemcy
Niemcy