Urządzenia i Akcesoria
Sorbet gruszkowy
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 12 godz. 30 min
4 porcje
Składniki
-
120 g wody
-
30 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
80 g cukru
-
600 g gruszek obranych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
3 mg
Białko
0.6 g
Kalorie
688.5 kJ /
164.6 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
43.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SŁODKA POKUSA
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Lody arbuzowo-kokosowe
2 godz. 30 min
Mrożony jogurt
6 godz. 30 min
Lody miodowo-figowe z kozim serem
13 godz.
Sorbet cytrynowy z szampanem
8 godz.
Lody truskawkowe z białą czekoladą
5 min
Rajski sorbet owocowy
5 min
Sorbet truskawkowo-arbuzowy
5 godz. 25 min
Mrożona kostka z musem truskawkowym
5 godz. 30 min
Sorbet z owoców leśnych
1 min
Suflet lodowy z malinami
2 godz. 40 min
Sorbet z zielonego ogórka
15 min
Malinowy cobbler
1 godz. 15 min