Urządzenia i Akcesoria
Taiwanese Steamed Buns
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
16 pieces
Składniki
-
sugar35 g
-
fine sea salt1 tsp
-
plain flour plus extra for dusting395 g
-
dried instant yeast5 g
-
water warm190 g
-
toasted sesame oil plus extra for greasing75 g
-
water1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pieces
Białko
3 g
Kalorie
636 kJ /
152 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
16 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2h 25min
Pumpkin Kaya
35min
Sweet Black Sticky Rice
13h
Chawanmushi
1h 15min
Anko Ice Cream
10h 10min
Tortillas
1h 30min
Potato Cakes
45min
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
1h 35min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35min
Gnocchi with Taleggio Cheese
1h 40min
Steamed Bao Buns, Pork Belly and Wasabi Mayo
2h 50min
Steamed Hazelnut Cheesecakes with Orange
1h 30min