Urządzenia i Akcesoria
Taiwanese Steamed Buns
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
16 pieces
Składniki
-
sugar35 g
-
fine sea salt1 tsp
-
plain flour plus extra for dusting395 g
-
dried instant yeast5 g
-
water warm190 g
-
toasted sesame oil plus extra for greasing75 g
-
water1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pieces
Białko
3 g
Kalorie
636 kJ /
152 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
16 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Minced raw meat
35min
Char Siu Pastries
6h 10min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20min
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 40min
Asian Chicken Noodle Soup
1h 35min
Soya Milk Ice Cream
10h 15min
Wonton Soup
1h
Leftover Roast Bao Buns with Hoisin Sauce
2h 30min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1h 25min
Prawn and Miso Noodle Soup
20min
Steamed Bao Buns, Pork Belly and Wasabi Mayo
2h 50min
Prawn Dumplings
1h 15min