Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 gousse d'ail
- 4 feuilles de basilic frais
- 1 avocat bien mûr
- le jus d'un citron jaune
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 520.8 kJ / 126.8 kcal
- Białko
- 1.6 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 11.6 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vinaigrette aux fines herbes
10 Min
Poivrons marinés
55min
Vinaigrette au vinaigre de xérès
5 Min
Jus de laitue, raisin et kiwi
5 Min
Jus de tomate
5 Min
Jus de tomate
10 Min
Chutney de poivrons au safran
55min
Jus vitaminé
10 Min
Salade de champignons aux deux citrons
1 Std. 15 Min
Vinaigrette au cidre et échalotes
5 Min
Mayonnaise au yaourt
5 Min
Œufs mimosas à la sardine
35 Min