Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 Eigelb
- 80 g Zucker
- 150 g Prosecco
- 1 EL Zitronensaft
- 500 g Trauben
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 701 kJ / 168 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10 Std.
Eierlikör-Sabayon
15min
Orangenparfait
6h 30min
Limoncello-Creme
5h
Amaretto-Eisparfait
8h 15min
Kaffee-Sabayon
10 min
Zitronen-Parfait
4h 30 min
Kaffee-Sabayon
10 min
Zabaglione mit Orangenlikör
15min
Zabaglione
15min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 min
Klassische Zabaglione
15min