Urządzenia i Akcesoria
Zabaglione al Prosecco
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 Portionen
Składniki
-
Eigelb3
-
Zucker80 g
-
Prosecco150 g
-
Zitronensaft1 EL
-
Trauben500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
2 g
Kalorie
701 kJ /
168 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Viva l'Italia
75 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Schokoladen-Orangen-Mousse
2 godz. 20 min
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4 godz.
Zabaglione
15 min
Rotweinbirnen
3 godz. 20 min
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5 godz.
Caipirinha-Creme
3 godz. 30 min
Limoncello-Creme
5 godz.
Glühweinsabayon
10 min
Zabaione mit Katzenzungen
1 godz.
Apfel-Calvados-Sorbet
5 godz. 30 min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 min
Kaffee-Sabayon
10 min