Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 4 dientes de ajo
- 1 - 2 trozos de guindilla seca en aros finos
- 100 g de jamón ibérico en lonchas muy finas
- 12 biscotes
- 250 g de gulas
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 513 kJ / 122 kcal
- Białko
- 7.4 g
- Węglowodany
- 6.1 g
- Tłuszcz
- 7.7 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tosta de pimientos con su pilpil y gulas
15 Min
Pimientos riojanos rellenos de gulas con salsa de tinta
30 min
Huevos rotos con patatas y gulas
30 min
Lacón con cachelos
30 min
Ensalada templada de gulas y gambones
20 Min
Pintxo Donosti
15 Min
Sándwich de espárragos y atún
10 Min
Rollitos de salmón ahumado con vinagreta templada de tomate para dos
10 Min
Tosta de guacamole con anchoas
10 Min
Piquillos rellenos y vinagreta de pimientos
10 Min
Gulas al estilo tradicional
25 min
Patatitas con mayonesa de caviar y salmón ahumado
45 Min