Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de judías blancas secas
- 300 g de berza de hoja lisa en trozos
- 3400 g de agua
- 300 g de costillas de cerdo adobadas
- 200 g de panceta fresca de cerdo (tocino de papada con hebra) cortado en 4 trozos
- 1 chorizo fresco (aprox. 100 g) pinchado 2-3 veces con un palillo
- 1 cucharadita de sal
- 1 morcilla de arroz (aprox. 250 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2369 kJ / 567 kcal
- Białko
- 32.79 g
- Węglowodany
- 23.89 g
- Tłuszcz
- 37.73 g
- Błonnik
- 10.35 g
Alternatywne przepisy
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14 godz. 25 min
Judías blancas con patatas y compango
1h 35min
Potaje de garbanzos, manitas de cerdo y berza
40 min
Judías blancas con chorizo
40 min
Patatas a la riojana
40 min
Lentejas estofadas
3h 45 min
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1h
Lentejas guisadas
50 Min
Garbanzos con chistorra
40 min
Albóndigas en salsa española
55min
Judías blancas a la toscana
35 min
Judías blancas con costillas
45min