Cocido montañés

Cocido montañés

3.5 39 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 14 godz. 20 min
6 raciones

Składniki

  • 300 g de judías blancas secas
  • 300 g de berza de hoja lisa en trozos
  • 3400 g de agua
  • 300 g de costillas de cerdo adobadas
  • 200 g de panceta fresca de cerdo (tocino de papada con hebra) cortado en 4 trozos
  • 1 chorizo fresco (aprox. 100 g) pinchado 2-3 veces con un palillo
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 morcilla de arroz (aprox. 250 g)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 32.79 g
Kalorie 2369 kJ / 567 kcal
Tłuszcz 37.73 g
Błonnik 10.35 g
Węglowodany 23.89 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...