Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo
- 300 g de agua
- 100 g de vino blanco seco
- 1 punta de cuchillo de colorante alimentario
- 1 pellizco de azafrán
- 1 pellizco de sal
- 600 g de patatas peladas y chascadas
- 130 g de guisantes congelados
- 900 - 1000 g de mero en rodajas de aprox. 2 cm
- 1 cucharadita de perejil fresco picado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1096 kJ / 262 kcal
- Białko
- 23.2 g
- Węglowodany
- 19.1 g
- Tłuszcz
- 9.6 g
- Błonnik
- 3.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Emblanco de pescado
45 min
Rosada al vapor con almejas y salsa de verduras
25 min
Espinacas con garbanzos a la sevillana
45 min
Patatas guisadas con calamares
40 min
Atún con sabor a Huelva
1h
Espárragos en "ajo pollo" para dos
40 min
Tortillitas de bacalao con miel (HESTAN CUE)
30 min
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30 min
Tortillitas de bacalao (Pataniscas)
50 min
Zanahorias baby aliñadas
20 min
Arroz con higaditos de pollo
1 godz. 20 min
Gamba blanca de Huelva cocida
35 min