Urządzenia i Akcesoria
Cornetto gigante
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 6 godz.
10 porzioni
Składniki
-
15 g di lievito di birra fresco
-
latte intero q.b.
-
100 g zucchero
-
250 g farina tipo 0
-
250 g di farina manitoba
-
1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
-
60 g di burro a pezzi
-
1 uovo (da 60 g)
-
crema gianduia o confettura, a piacere
-
zucchero a velo a piacere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
7.2 g
Kalorie
1213 kJ /
290 kcal
Tłuszcz
6.7 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
50.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dolce effetto
60 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Cornetti brioche
6 Std. 30 Min
Impasto per pizza
3 Std.
Ciambelle graffe napoletane
2 Std. 40 Min
Brioches senza burro
4 Std.
Colomba al cioccolato fondente
50 Min
Bomboloni al forno
3 Std. 35 Min
Chiacchiere
1 Std. 35 Min
Castagnole
1 Std. 20 Min
Rosette
5 Std. 20 Min
Croissant
7 Std. 30 Min
Brioche morbide molisane
7 Std.
Ciambelle di Carnevale
4 Std. 5 Min