Urządzenia i Akcesoria
Cornetto gigante
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 6 godz.
10 porzioni
Składniki
-
15 g di lievito di birra fresco
-
latte intero q.b.
-
100 g zucchero
-
250 g farina tipo 0
-
250 g di farina manitoba
-
1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
-
60 g di burro a pezzi
-
1 uovo (da 60 g)
-
crema gianduia o confettura, a piacere
-
zucchero a velo a piacere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
7.2 g
Kalorie
1213 kJ /
290 kcal
Tłuszcz
6.7 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
50.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dolce effetto
60 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Impasto per pizza
3 godz.
Ciambelle graffe napoletane
2 godz. 40 min
Girelle bicolore
3 godz.
Cavatelli
1 godz. 30 min
Bomboloni al forno
3 godz. 35 min
Croissant
7 godz. 30 min
Plumcake ripieni al gianduia
50 min
Panini napoletani
5 godz. 20 min
Brioche morbide molisane
7 godz.
Zeppole di San Giuseppe
1 godz. 50 min
Cornetti brioche
6 godz. 30 min
Panini dolci al latte
2 godz. 40 min