Urządzenia i Akcesoria
Cornetto gigante
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 6 godz.
10 porzioni
Składniki
-
15 g di lievito di birra fresco
-
latte intero q.b.
-
100 g zucchero
-
250 g farina tipo 0
-
250 g di farina manitoba
-
1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
-
60 g di burro a pezzi
-
1 uovo (da 60 g)
-
crema gianduia o confettura, a piacere
-
zucchero a velo a piacere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
7.2 g
Kalorie
1213 kJ /
290 kcal
Tłuszcz
6.7 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
50.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dolce effetto
60 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Bottoncini al latte semidolci
5 Std. 10 Min
Ciambelle graffe napoletane
2 Std. 40 Min
Brioche morbide molisane
7 Std.
Pan coniglio
5 Std. 5 Min
Brioche con tacchino arrosto e pomodoro fresco
5 Std. 30 Min
Bottoncini con wurstel
5 Std.
Danubio dolce
3 Std. 25 Min
Hot dog
4 Std. 55 Min
Bruco brioche
2 Std.
Panini al latte
4 Std. 50 Min
Panini dolci al latte
2 Std. 40 Min
Panini all'olio
3 Std. 10 Min