
Urządzenia i Akcesoria
Castagnole ripiene
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 14 godz.
30 pezzi
Składniki
Crema tartufo
-
di panna (min. 30% di grassi) fredda250 g
-
di zucchero a velo75 g
-
di cioccolato fondente a pezzi300 g
-
di acqua80 g
-
di amido di mais (maizena)90 g
Pastella
-
di latte intero125 g
-
di acqua125 g
-
di burro a pezzi70 g
-
di sale½ cucchiaino
-
di farina tipo 00 + q.b.180 g
-
uova3
Terminare la preparazione
-
olio per frittura
-
zucchero a velo (opcjonalnie)
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
159 kcal /
665.1 kJ
Białko
2.7 g
Tłuszcz
10.1 g
Węglowodany
14.4 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Sód
55.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cioccolato
62 Przepisy
Włochy
Włochy