Castagnole ripiene

Castagnole ripiene

2.1 7 ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 14 godz.
30 pezzi

Składniki

Crema tartufo
  • di panna (min. 30% di grassi) fredda
    250 g
  • di zucchero a velo
    75 g
  • di cioccolato fondente a pezzi
    300 g
  • di acqua
    80 g
  • di amido di mais (maizena)
    90 g
Pastella
  • di latte intero
    125 g
  • di acqua
    125 g
  • di burro a pezzi
    70 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di farina tipo 00 + q.b.
    180 g
  • uova
    3
Terminare la preparazione
  • olio per frittura
  • zucchero a velo (opcjonalnie)

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 159 kcal / 665.1 kJ
Białko 2.7 g
Tłuszcz 10.1 g
Węglowodany 14.4 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 5.8 g
Sód 55.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...