Castagnole ripiene

Castagnole ripiene

2.1 7 ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 14 godz.
30 pezzi

Składniki

Crema tartufo
  • 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
  • 75 g di zucchero a velo
  • 300 g di cioccolato fondente a pezzi
  • 80 g di acqua
  • 90 g di amido di mais (maizena)
Pastella
  • 125 g di latte intero
  • 125 g di acqua
  • 70 g di burro a pezzi
  • ½ cucchiaino di sale
  • 180 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 3 uova
Terminare la preparazione
  • olio per frittura
  • zucchero a velo (opcjonalnie)

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 55.3 mg
Białko 2.7 g
Kalorie 665.1 kJ / 159 kcal
Tłuszcz 10.1 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 5.8 g
Węglowodany 14.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...