Pasta choux al cacao

Pasta choux al cacao

4.2 11 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
20 pezzi

Składniki

  • 140 g di farina tipo 00
  • 20 g di cacao amaro in polvere
  • 120 g di latte
  • 130 g di acqua
  • 100 g di burro a pezzi
  • 1 pizzico di sale
  • 5 g zucchero
  • 4 uova

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 33.6 mg
Białko 3.2 g
Kalorie 458.1 kJ / 109.5 kcal
Tłuszcz 7.2 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 4.1 g
Węglowodany 8.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...