Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 70 g de chalotas
- 250 g de fresas
- 1 manzana (pelada y descorazonada) en trozos
- 50 g de azúcar moreno
- 50 g de vinagre de vino blanco
- 1 pimienta de Cayena seca entera
- ½ cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 300 g
- Kalorie
- 3061 kJ / 732 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 84.5 g
- Tłuszcz
- 41 g
- Błonnik
- 7.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Peras en almíbar
1h 40min
Mermelada agridulce de tomate
30min
Chutney de pera y jengibre
1 Std.
Flan de ricota, cebolla y salvia
1 Std.
Mermelada de fresas
1 godz. 5 min
Cebollitas en aceite
1 Std. 10 Min
Calabacín encurtido en aceite
3 Std. 20 Min
Caipirosca con fresas y jengibre
5 Min
Chutney de arándanos
1 Std.
Mermelada de verano
55 min
Terrinas de foie trufado
74h
Membrillo con agaragar
2h 35min