Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
墨西哥薄餅皮
- 150 克 水
- 250 克 高筋麵粉
- 1 茶匙 鹽
- 20 克 油
墨西哥香料碎牛肉
- 100 克 洋蔥 ,切塊
- 5 克 油
- 300 克 牛絞肉
- 20 克 墨西哥TACO香料
- 120 克 罐裝豆泥
- 40 克 美生菜 ,切絲
- 100 克 蕃茄 ,切小丁(約1公分)
- 120 克 洋蔥 ,切小丁(約0.5公分)
- 20 克 酸奶油
- 10 克 香菜 ,切碎
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 900 kJ / 215 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 1 g