
Urządzenia i Akcesoria
墨西哥牛肉捲餅
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 人份
Składniki
墨西哥薄餅皮
-
水150 克
-
高筋麵粉250 克
-
鹽1 茶匙
-
油20 克
墨西哥香料碎牛肉
-
洋蔥 ,切塊100 克
-
油5 克
-
牛絞肉300 克
-
墨西哥TACO香料20 克
-
罐裝豆泥120 克
-
美生菜 ,切絲40 克
-
蕃茄 ,切小丁(約1公分)100 克
-
洋蔥 ,切小丁(約0.5公分)120 克
-
酸奶油20 克
-
香菜 ,切碎10 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
215 kcal /
900 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
26 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美墨廚房
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan