Urządzenia i Akcesoria
Steamed Sticky Rice with Pork (Rice Tube Puddings)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
10 cups
Składniki
Sweet Chilli Sauce
-
chilli sauce2 Tbsp
-
tomato ketchup1 Tbsp
-
sugar30 g
-
water100 g
-
½ tsp potato starchcornflour½ tsp
Steamed Sticky Rice with Pork
-
450 g white short grain rice, (e.g. sushi rice)white glutinous rice short-grain450 g
-
water plus extra for soaking
-
soy sauce50 g
-
sugar30 g
-
ground white pepper1 pinch
-
pork meat, lean, sinew free cut in small strips (5 cm x 1 cm x 0.5 cm)200 g
-
vegetable oil30 g
-
20 g dried mushrooms, soaked to soften, cut in stripsdried shiitake mushrooms (approx. 20 g), soaked to soften, cut in strips12 - 15
-
dried shrimp (opcjonalnie)50 g
-
water600 g
-
fresh coriander roughly chopped, to garnish5 sprigs
-
roasted peanuts, unsalted roughly chopped, to garnish10 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 cup
Białko
12 g
Kalorie
1163 kJ /
278 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Buddha's Delight
55 min
Sous-Vide Herbal Chicken
4 godz. 15 min
Mustard Green Rice
35 min
Coconut and Osmanthus Jelly
3 godz. 20 min
Salted Vegetables Duck Soup
2 godz. 5 min
Apple sauce
20 min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 min
Pearl Rice Meatballs
2 godz.
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45 min
Char Siu Marinade
10 min
Braised Pork and Egg with Rice
45 min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50 min