Urządzenia i Akcesoria
Tri-Colour Ginger Rice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
5 portions
Składniki
-
water1000 g
-
short-grained brown rice (Japonica rice), soaked overnight (approx. 480 g after soaking)300 g
-
fresh ginger5 slices
-
fresh galangal5 slices
-
rock salt⅘ tsp
-
beetroot juice (see tips)2 tbsp
-
carrot juice (see tips)2 tbsp
-
spinach juice (see tips)2 tbsp
-
olive oil3 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
1213 kJ /
290 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Everyday Vegan
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1 Std. 5 Min
Finely Ground Sesame
5 Min
Pork Trotter Jelly
8 Std.
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 Min
Dou sha (red bean paste)
49 Std. 10 Min
Black Sesame Glutinous Rice Dumplings
30 Min
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30 Min
Spinach turnovers (fatayer)
1 Std. 25 Min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 Min
Blue cheese tofu dressing
5 Min
Teochew rice porridge with sweet potato
30 Min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1 Std.