Urządzenia i Akcesoria
Tri-Colour Ginger Rice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
5 portions
Składniki
-
water1000 g
-
short-grained brown rice (Japonica rice), soaked overnight (approx. 480 g after soaking)300 g
-
fresh ginger5 slices
-
fresh galangal5 slices
-
rock salt⅘ tsp
-
beetroot juice (see tips)2 tbsp
-
carrot juice (see tips)2 tbsp
-
spinach juice (see tips)2 tbsp
-
olive oil3 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
1213 kJ /
290 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Everyday Vegan
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Pineapple parcels
1 godz.
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1 godz. 50 min
Avocado with egg and salmon tartare
50 min
Vegan Tangzhong Bread
3 godz. 5 min
Chocolate nougat bars
2 godz. 30 min
Xi hu niu rou geng (beef broth)
40 min
Ais kepal gula melaka (shaved ice with palm sugar syrup)
20 min
Soy milk
24 godz. 30 min
Millet Cakes
1 godz. 5 min
Red bean ice cream
29 godz. 50 min
Banh bao (steamed pork buns)
2 godz. 45 min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 godz. 50 min