Tri-Colour Ginger Rice

Tri-Colour Ginger Rice

1.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
5 portions

Składniki

  • water
    1000 g
  • short-grained brown rice (Japonica rice), soaked overnight (approx. 480 g after soaking)
    300 g
  • fresh ginger
    5 slices
  • fresh galangal
    5 slices
  • rock salt
    ⅘ tsp
  • beetroot juice (see tips)
    2 tbsp
  • carrot juice (see tips)
    2 tbsp
  • spinach juice (see tips)
    2 tbsp
  • olive oil
    3 tbsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 5 g
Kalorie 1213 kJ / 290 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 45 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...