
Urządzenia i Akcesoria
Canelones com alheira, espinafres e requeijão
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 doses
Składniki
Recheio
-
queijo da Ilha cortado em pedaços100 g
-
alheiras s/ pele2
-
requeijão300 g
-
cebola cortada em pedaços100 g
-
dentes de alho3
-
azeite30 g
-
espinafres descongelados bem espremidos400 g
-
sal½ c. chá de
-
noz-moscada1 pitada de
-
pimenta1 pitada de
-
canelones250 g
Molho béchamel
-
leite700 g
-
manteiga20 g
-
farinha60 g
-
sal1 c. chá de
-
noz-moscada1 pitada de
Molho de tomate
-
azeite20 g
-
cebola cortada em pedaços100 g
-
dentes de alho2
-
orégãos3 c. chá de
-
sal1 c. chá de
-
açúcar1 ½ c. chá de
-
tomate em pedaços400 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
749.8 kcal /
3137.1 kJ
Białko
32.7 g
Tłuszcz
44 g
Węglowodany
57.1 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
17.1 g
Sód
2058.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Maio com a Bimby®
48 Przepisów
Portugalia
Portugalia