Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2150 g Wasser
- 50 g Essig
- 40 g Zwiebelschalen, von gelben Zwiebeln (siehe Tipp)
- 2 TL Kurkuma, gemahlen
- 20 Eier, weiß oder hell
- 400 g Rotkraut, in Stücken
- Öl zum Einfetten
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 351 kJ / 84 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Grießpudding mit Apfelkompott
30 min
Almbutter
40 min
Batzerlgugelhupf
2 Std. 50 Min
Lebkuchenmänner
2 Std. 50 Min
Ostereier orange gefärbt
55 Min
Ostereier rot-braun gefärbt
55 Min
Ostereier hellblau gefärbt
55 Min
Menü: Rohkostsalat, Forelle mit Zitronenrisotto und Marmeladeküchlein
1h 15 min
Gefüllte Hasenbrote
2h 15min
Rinderhüfte mit Sommergemüse und Hollandaise
2h
Himbeer-Zitronen-Gelee
55 Min
Gemüsekraftsuppe
3 Std. 45 Min