
Urządzenia i Akcesoria
Cannellonis de courgette et saumon, sauce au curry
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
25 morceaux
Składniki
-
de courgettes tendres, non épluchées300 - 400 g
-
de saumon frais détaillé en dés (2 x 2 cm)250 g
-
de vin blanc sec50 g
-
de fumet de poisson1 c. à café
-
de curry en poudre½ c. à café
-
de graines de cumin¼ c. à café
-
de crème liquide 30-40% m.g.40 g
-
de fromage blanc nature40 g
-
d'huile d'olive extra vierge1 filet
Wartości odżywcze na 1 morceau
Kalorie
32 kcal /
132 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
1 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Les tapas
12 Przepisów
Francja
Francja