Truffes au chocolat et au caramel au beurre salé

Truffes au chocolat et au caramel au beurre salé

3.7 18 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 12 godz. 30 min
25 pièces

Składniki

La veille
  • 150 g de caramel au beurre salé
  • 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
  • 250 g de chocolat noir détaillé en morceaux
Le jour même
  • 30 g de poudre au caramel maison (voir "Conseil(s)")
  • 30 g de cacao en poudre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 1.2 g
Kalorie 420.5 kJ / 100.8 kcal
Tłuszcz 5.3 g
Błonnik 1.2 g
Węglowodany 11.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...