Truffes au chocolat et au caramel au beurre salé

Truffes au chocolat et au caramel au beurre salé

3.7 18 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 12 godz. 30 min
25 pièces

Składniki

La veille
  • de caramel au beurre salé
    150 g
  • de crème liquide, 30% m.g. min.
    100 g
  • de chocolat noir détaillé en morceaux
    250 g
Le jour même
  • de poudre au caramel maison (voir "Conseil(s)")
    30 g
  • de cacao en poudre
    30 g

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 100.8 kcal / 420.5 kJ
Białko 1.2 g
Tłuszcz 5.3 g
Węglowodany 11.5 g
Błonnik 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...