Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 melocotón pelado y cortado en trozos
- 2 kiwis pelados y cortados en trozos
- 2 plátanos pelados y cortados en rodajas
- 100 g de fresas lavadas y cortadas en cuartos
- 400 g de agua
- 60 g de azúcar
-
1
sobre de agaragar (4 g)
lub 1 ½ sobres de gelatina neutra en polvo (15 g) -
250
g de zumo de piña
lub 250 g de zumo de manzana
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 477 kJ / 114 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 0.9 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Postre de fresas con yogur
4 Std. 10 Min
Flan de avellanas
5 Std. 15 Min
Postre de gelatina de colores
8 Std. 30 Min
Flan de pera a la vainilla
3h 15min
Carpaccio de melón con sabayón de moscatel
10 Min
Pastel de piña y crema
2h 45min
Gelatina de leche con frutas
6 Std. 20 Min
Postre de kiwi con salsa de yogur y vainilla
10 Min
Pudin diplomático
1h 40min
Buñuelos de manzana
45min
Manzanas en almíbar de moscatel
25 Min
Minibizcoflán al vapor para dos
2h 40min