枸杞葡萄饅頭&黑麥栗子豬腳
TM6 TM5 TM31

枸杞葡萄饅頭&黑麥栗子豬腳

3.0 (2 oceny)

Składniki

枸杞葡萄饅頭<br>

  • 25 克 枸杞
  • 25 克 葡萄乾
  • 20 克 冰糖粉
  • ½ 茶匙 乾酵母粉
  • 130 克 水
  • 10 克 油
  • 250 克 中筋麵粉
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 15 克 薑 ,切片
  • 30 克 蔥 ,切段(約4公分)
  • 30 克 蒜頭 ,對切
  • 600 克 豬腳 ,預先川燙去血水
  • 100 克 去殼乾燥栗子
  • 1 粒 八角
  • 15 克 冰糖
  • 100 克 醬油
  • 600 克 黑麥汁
  • ¼ 茶匙 五香粉
  • ½ 茶匙 白胡椒粉

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
3509.1 kJ / 839.5 kcal
Białko
42.6 g
Węglowodany
95 g
Tłuszcz
30.9 g
Tłuszcz nasycony
137.6 g
Błonnik
4.4 g
Sód
1400.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy