枸杞葡萄饅頭&黑麥栗子豬腳

枸杞葡萄饅頭&黑麥栗子豬腳

3.0 2 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
4 人份

Składniki

枸杞葡萄饅頭<br>
  • 枸杞
    25 克
  • 葡萄乾
    25 克
  • 冰糖粉
    20 克
  • 乾酵母粉
    ½ 茶匙
  • 130 克
  • 10 克
  • 中筋麵粉
    250 克
  • ¼ 茶匙
  • ,切片
    15 克
  • ,切段(約4公分)
    30 克
  • 蒜頭 ,對切
    30 克
  • 豬腳 ,預先川燙去血水
    600 克
  • 去殼乾燥栗子
    100 克
  • 八角
    1 粒
  • 冰糖
    15 克
  • 醬油
    100 克
  • 黑麥汁
    600 克
  • 五香粉
    ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 839.5 kcal / 3509.1 kJ
Białko 42.6 g
Tłuszcz 30.9 g
Węglowodany 95 g
Błonnik 4.4 g
Tłuszcz nasycony 137.6 g
Sód 1400.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...