
Urządzenia i Akcesoria
枸杞葡萄饅頭&黑麥栗子豬腳
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
4 人份
Składniki
枸杞葡萄饅頭<br>
-
枸杞25 克
-
葡萄乾25 克
-
冰糖粉20 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
水130 克
-
油10 克
-
中筋麵粉250 克
-
鹽¼ 茶匙
-
薑 ,切片15 克
-
蔥 ,切段(約4公分)30 克
-
蒜頭 ,對切30 克
-
豬腳 ,預先川燙去血水600 克
-
去殼乾燥栗子100 克
-
八角1 粒
-
冰糖15 克
-
醬油100 克
-
黑麥汁600 克
-
五香粉¼ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
839.5 kcal /
3509.1 kJ
Białko
42.6 g
Tłuszcz
30.9 g
Węglowodany
95 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
137.6 g
Sód
1400.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

產後補給站
74 Przepisy
Tajwan
Tajwan