
Urządzenia i Akcesoria
Tapas de patê de beringela
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
8 fatias
Składniki
-
água500 g
-
beringelas cortadas ao meio no sentido longitudinal2
-
dentes de alho2
-
azeite40 g
-
sal½ c. chá de
-
orégãos2 c. chá de
-
bacon8 fatias de
-
baguete1
Wartości odżywcze na 1 fatia
Kalorie
299 kcal /
1251 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
17.3 g
Węglowodany
28.3 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Sód
562 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Abril com a Bimby®
48 Przepisów
Portugalia
Portugalia