
Urządzenia i Akcesoria
Empadão de fiambre
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
6 doses
Składniki
-
queijo Emmental150 g
-
batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços800 g
-
cenoura cortada em pedaços200 g
-
leite400 g
-
sal1 ½ c. chá de
-
manteiga40 g
-
noz-moscada1 pitada de
-
pimenta1 pitada de
-
fiambre cortado em tiras250 g
-
gema de ovo p/ pincelar1
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
376.7 kcal /
1576.2 kJ
Białko
19.3 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
33 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
10.7 g
Sód
1141.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Regresso à rotina
9 Przepisów
Portugalia
Portugalia