
Urządzenia i Akcesoria
Massa com conserva de sardinha e pão ralado
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 doses
Składniki
-
sobras de pão100 g
-
coentros10 g
-
limão (casca, só a parte amarela)½
-
água1500 g
-
sal1 c. chá de
-
azeite1 fio de
-
esparguete500 g
-
cebola80 g
-
alho2 dentes de
-
sardinha em azeite2 latas de
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
615.5 kcal /
2575.2 kJ
Białko
28.6 g
Tłuszcz
5.4 g
Węglowodany
112 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Sód
777.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Económicas
11 Przepisów
Portugalia
Portugalia