
Urządzenia i Akcesoria
Feijoada de Borrego
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 doses
Składniki
-
água2250 g
-
couve-lombarda cortada em tiras500 g
-
cebola150 g
-
dentes de alho2
-
cenoura150 g
-
tomate em pedaços150 g
-
azeite30 g
-
bacon em cubos100 g
-
vinho branco150 g
-
farinheira1
-
chouriço de carne½
-
carne de borrego cortado em pedaços450 g
-
folha de louro1
-
caldo de legumes caseiro2 c. chá de
-
feijão-branco cozido escorrido500 g
-
feijão-manteiga cozido escorrido500 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
753 kcal /
0 kJ
Białko
39 g
Tłuszcz
47 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

7 Dias com a Bimby®
65 Przepisów
Portugalia
Portugalia