
Urządzenia i Akcesoria
Gâteau à l'ananas caramélisé
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 parts
Składniki
Le caramel
-
de sucre en poudre60 g
-
d'eau3 c. à soupe
La pâte
-
d'ananas au sirop, en tranches (poids net total)560 g
-
de sucre en poudre130 g
-
œufs3
-
de farine de blé150 g
-
de levure chimique (½ sachet)1 c. à café
-
de beurre doux fondu150 g
-
de rhum2 c. à soupe
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
371 kcal /
1552 kJ
Białko
4.5 g
Tłuszcz
17.9 g
Węglowodany
47.4 g
Błonnik
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Autour de l'ananas
10 Przepisów
Francja
Francja