Baguette roulée aux graines

Baguette roulée aux graines

4.3 12 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
4 parts

Składniki

  • d'eau
    300 g
  • de levure boulangère sèche
    10 g
  • de farine blanche type 45 et un peu pour fariner
    500 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de graines variées (sésame, pavot…)
    2 c. à soupe
  • de lard fumé
    10 tranches
  • de mozzarella de bufflonne tranchées
    2 boules

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 542 kcal / 2269 kJ
Białko 24 g
Tłuszcz 48 g
Węglowodany 27 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...