Coupe glacée petit-suisse et mangue

Coupe glacée petit-suisse et mangue

3.6 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
6 portions

Składniki

  • 100 g de sucre en poudre
  • 350 g d'eau
  • le jus d'un citron jaune
  • 8 petits-suisses
  • 200 g de mangue mûre coupée en morceaux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 7.3 g
Kalorie 406.2 kJ / 97.2 kcal
Tłuszcz 2.5 g
Błonnik 0.5 g
Węglowodany 32.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...