![Coupe glacée petit-suisse et mangue Coupe glacée petit-suisse et mangue](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/046230c4-1e1e-4537-ae2b-1d0e42ff7f63/Derivates/4ba91f99-154d-4ef7-910a-d0f615b19d0f.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de sucre en poudre
- 350 g d'eau
- le jus d'un citron jaune
- 8 petits-suisses
- 200 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 406.2 kJ / 97.2 kcal
- Białko
- 7.3 g
- Węglowodany
- 32.2 g
- Tłuszcz
- 2.5 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sorbet Tagada
12h 25 min
Mousse glacée à la menthe
12óra
Sorbet Piña Colada
4 godz. 15 min
Sorbet mojito
12óra
Glace stracciatella
12óra
Glace au coco
4 Std.
Sorbet à l'orange
12óra
Sorbet citron
8 Std. 30 Min
Sorbet basilic aux éclats de fraise
3h 20min
Sorbet minute fraise-banane
4 godz. 15 min
Glace à la menthe
3h 20min
Glace à la fraise façon italienne
40min