Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de sucre en poudre
- 350 g d'eau
- le jus d'un citron jaune
- 8 petits-suisses
- 200 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 406.2 kJ / 97.2 kcal
- Białko
- 7.3 g
- Węglowodany
- 32.2 g
- Tłuszcz
- 2.5 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lait coco pamplemousse ananas
10 min
Sauce sésame
10 min
Cupcake chocorange
50min
Verrine chocolat au lait-cerise
2h 10min
Verrine de fruits frais, fromage blanc et sablé breton
2h 15min
Brownie au chocolat, coulis de bonbons au caramel
45min
Makis à la banane
35 Min
Muffins chouettes
1h 15 min
Fish cakes
1 godz. 5 min
Cupcakes à la violette
1h 50 min
Barres chocolat-banane
1h 30min
Biscuits croquants choco coeur tendre caramel
2h 35 min