Urządzenia i Akcesoria
Grog chocolat orange
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 tasses
Składniki
-
300 g de lait demi-écrémé
-
50 g de chocolat noir fourré à l'orange, en morceaux
-
2 c. à soupe de rhum blanc
-
2 c. à soupe de crème liquide 30-40% m.g.
-
1 c. à café de cacao en poudre non sucré pour la finition
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 tasse
Białko
8 g
Kalorie
1357 kJ /
325 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Boissons chaudes
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Jus printanier radis-pomme
5 min
Sucre pomme-cannelle
5 min
White Lady givré
3 godz.
Punch de Noël
20 min
Jus acidulé
5 min
Tequila au citron vert
5 min
Margarita aux canneberges
10 min
Cappuccino à la mangue
15 min
Cocktail lait de poule
10 min
Chocolat hot brandy
15 min
Chocolat viennois
20 min
Milkshake cappuccino
10 min