
Urządzenia i Akcesoria
Steak au Poivre
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
de grains de poivre noir15 g
-
de filet mignon découpé en 4 steaks500 - 600 g
-
de bouillon de boeuf60 g
-
de brandy40 g
-
de crème double (env. 48% M.G.)60 g
-
d'huile d'olive2 c. à soupe
-
de beurre en cubes50 g
-
de sel selon votre goût1 pincée
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
550 kcal /
2301 kJ
Białko
29 g
Tłuszcz
44 g
Węglowodany
3 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Recevoir simplement
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks