Steak au Poivre
TM5 TM6

Steak au Poivre

4.6 (8 ocen)

Składniki

  • 15 g de grains de poivre noir
  • 500 - 600 g de filet mignon découpé en 4 steaks
  • 60 g de bouillon de boeuf
  • 40 g de brandy
  • 60 g de crème double (env. 48% M.G.)
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 50 g de beurre, en cubes
  • 1 pincée de sel, selon votre goût

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2301 kJ / 550 kcal
Białko
29 g
Węglowodany
3 g
Tłuszcz
44 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy