Steak au Poivre

Steak au Poivre

4.6 8 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • de grains de poivre noir
    15 g
  • de filet mignon découpé en 4 steaks
    500 - 600 g
  • de bouillon de boeuf
    60 g
  • de brandy
    40 g
  • de crème double (env. 48% M.G.)
    60 g
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de beurre en cubes
    50 g
  • de sel selon votre goût
    1 pincée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 550 kcal / 2301 kJ
Białko 29 g
Tłuszcz 44 g
Węglowodany 3 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...