Wersje kompatybilne
Steak de filet de bœuf et son beurre à l'ail et aux aux fines herbes
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1850 g d'eau, et de l’eau supplémentaire pour immerger les sachets
- ½ c. à soupe de feuilles de persil, frais
- ¼ c. à soupe de feuilles de thym frais
- ½ c. à café d'origan séché
- 1 gousse d'ail
- 30 g de beurre salé, mou
- 2 steaks de filet de bœuf (env. 180–200 g, 3 cm d’épaisseur)
- ½ c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre, moulu
- 2 feuilles de laurier, sèches
- 1850 g d'eau
- 1 c. à café rase d'acide ascorbique
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1415.5 kJ / 1753 kcal
- Białko
- 43 g
- Węglowodany
- 0.5 g
- Tłuszcz
- 18.5 g
- Błonnik
- 0.2 g
Alternatywne przepisy
Sauce à l’ail
15min
Cuisse de poulet teriyaki
2 godz. 5 min
Porc braisé aux pommes
8h 20min
Sauce cocktail
5min
Sauce à l'ail
10min
Carpaccio de betteraves et burrata (avec le Peeler)
1h 25min
Monstres de purée de pommes de terre au four
Nessuna valutazione
Œufs colorés en vert
Nessuna valutazione
Birchermüesli
1h 10min
Sauce hollandaise
15min
Palourdes marinières
30 min.
Yogourt nature
12h