Cornes de gazelle à la rose

Cornes de gazelle à la rose

4.5 20 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
18 pièces

Składniki

La pâte
  • de beurre coupé en morceaux
    80 g
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    200 g
  • le zeste d'un citron jaune non traité
  • d'eau de rose
    60 g
La pâte d'amande
  • d'amandes émondées
    250 g
  • de sucre glace
    170 g
  • d'eau de rose
    50 g

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 191 kcal / 799.1 kJ
Białko 4.2 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 20.5 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 2.9 g
Sód 3.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...