Cornes de gazelle à la rose

Cornes de gazelle à la rose

4.5 21 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
18 pièces

Składniki

La pâte
  • 80 g de beurre coupé en morceaux
  • 200 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • le zeste d'un citron jaune non traité
  • 60 g d'eau de rose
La pâte d'amande
  • 250 g d'amandes émondées
  • 170 g de sucre glace
  • 50 g d'eau de rose

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pièce

Sód 3.8 mg
Białko 4.2 g
Kalorie 799.1 kJ / 191 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 2.9 g
Węglowodany 20.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...