Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de fromage, type Idiazábal fumé et coupé en morceaux
- 40 g de pop-corn
- 50 g de pâte de coing, taillée en fines lanières
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 72 kJ / 17 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ananas givré à la sauge
12j
Tteokbokki au fromage
13 godz. 30 min
Œuf des ours, vue sur le Mont-Blanc (Zone 5)
2 godz. 45 min
Granité au café
3 Std.
Beignets de farine de haricots au lait de coco (acarajés)
45min
Parfait glacé citron vert et coriandre
12h 30min
Juin - Sardines vapeur en tartinade de chèvre
Brak ocen
Œufs basse température, artichauts et girolles
2 Std.
Pâté périgourdin
48 godz.
Quiche saumon épinards façon Saint-Honoré
2h 10 min
Empanadillas de poulpe
1 Std. 30 Min
Œufs mollets à la dijonnaise
25 menit